Découvrez notre menu traditionnel et ses grands classiques de la cuisine Lyonnaise.. Menu tous les jours Midi et Soir
35,00€12 escargots de Bourgogne taille moyenne beurre d'escargots maison (Traditional Burgundy snails, garlic and parsley butter)
Homemade oxtail beef terrine on a bed of mixed baby greens
Poached egg on a bed of baby greens croutons thinly sliced bacon
Poached eggs, red wine reduction, spring onions, thinly sliced bacon
Mini-ravioli gratin, cheese topped, with a creamy mushroom sauce
Beef tripes cassolette cooked with carrots tomatoes white wine and garlic
Pike fish soufflé, home made bisque crab sauce
Goat fresh cheese with truffled olive oil
Nature ou au sucre ou au coulis de fruits rouges Local cottage cheese with double cream (Sugar ou red fruits coulis on the side)
Fromage frais fines herbes échalotes ail sel poivre Local cottage cheese with herbs, shallots, salt, pepper, olive oil and vinegar
A local speciality of maturated cheese (cow)(half portion)
Lemon sorbet and vodka
Meringue maison, glace Barbapapa /vanille coulis chantilly Home Made vacherin (Vanilia ice cream& Barbapapa candy flavor)
Sugared Almond pie (local speciality) or dessert of the day
Pike fish soufflé, home made bisque crab sauce
Lista de alérgenosAndouillette de veau Lyonnaise des Fines Gueules sauce moutarde (Photo non contractuelle ! )
Lista de alérgenosBeef tripes cassolette cooked with carrots tomatoes white wine and garlic
Lista de alérgenosMini-ravioli gratin, cheese topped, with a creamy sauce
Lista de alérgenosBreaded pig’s trotter loaf, mushrooms, fresh herbs and veal sauce
Lista de alérgenosHead & tongue of veal poached with Gribiche sauce (« mayonnaise »)
Pasta gratin with beef meat (Oxtail) cook like bourguignon
Lista de alérgenosPointe de l’échine du cochon ibérique jus court au romarin origine Espagne Extremely tender “Iberico” pork piece (black pig fed on mast), rosemary sauce and gratin dauphinois
Beef filet with à morel sauce and gratin dauphinois or Beef filet with foie gras scalop & gratin dauphinois
Lista de alérgenosBeef filet red wine sauce & gratin dauphinois
Lista de alérgenosBeef filet "Rossini" sauce & gratin dauphinois
Lista de alérgenosFresh from the market fish.
Lista de alérgenosParfumé cognac Porto Toast grillés et salade de mesclun et haricots verts
Lista de alérgenos# Précision à caractère informatif. L’établissement n’à pas opté pour une cuisine majoritairement sans gluten, mais nous savons quand il n’y a pas de gluten dans nos préparations, pour le plaisir des personnes concernées.
Viognier/chardonnay
Chardonnay
(Grenache syrah) Domaine de Grangeneuve
Domaine de grangeneuve
Sea breeze*, Sex on the beach*, cosmopolitain*, Hendrick's Tonic, Spritz, (*gin ou vodka)
Local draft beer (lager)
Bière Artisanale Lyonnaise bouteille Blanche / Pale Ale / Ambré / Noire
(JB/ Gordon / Eristoff)
Monkey shoulder, Hendrick's, Generous Gin,Absolut, stolichnaya, Bacardi, Jack Daniels, Aberlour, Diplomatico
Tomate, Poire, Pomme, Abricot, Raisin, Pêche de Vigne, Pomme Cassis ou Pomme framboise
Café au lait ou Double Expresso
Ristretto / Expresso / Décaféiné
Harvey and Son's
Plate (Treignac) ou Gazeuse (Saint Géron)
Coca Cola, Coca Zéro, Perrier, Tonic, Fuztea
menthe, fraise, grenadine, cassis, citron, orgeat